Οι Συμβουλές μου για Επενδύσεις και Trading

Επένδυση σημαίνει να κερδίζεις χρήματα ρισκάροντας χρήματα σε οτιδήποτε μπορεί να αποτυπωθεί σε ένα γράφημα τιμής, αρκεί να αγοράζουμε φθηνά και πουλάμε ακριβά!I
Οι Συμβουλές μου για Επενδύσεις και Trading

Προσωπικά επένδυση σημαίνει trading ως επί των πλείστων. Αγοράζω φτηνά και πουλώ ακριβά ή το αντίστροφο (short selling). Το τι αγοράζω και πουλάω δεν έχει τόσο σημασία, αρκεί το αγαθό που εμπορεύομαι να μπορεί η τιμή του να αποτυπωθεί σε ένα γράφημα.

Bρείτε τα τελευταία άρθρα που έγραψα για τις επενδύσεις στα Ελληνικά.

Συνδεθείτε μαζι μου

Από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκα με το trading, αποτέλεσα ενεργό μέλος της κοινότητάς του, συμμετέχοντας σε διάφορα σχετικά forums. Τελευταία έχουν ξεπηδήσει ακόμα και ολόκληρα κοινωνικά δίκτυα που βασίζονται στο καθεαυτό trading. Θα με βρείτε στα TradingView και StockTwits να μοιράζομαι γραφήματα και ιδέες σχετικά με τις επενδύσεις μου. Ακολουθήστε με όπως θα κάνατε στο Facebook ή στο Twitter.

RESOURCES FOR INVESTING & TRADING

Κάνοντας κλικ στα λινκς των συνεργατών, όχι μόνο με βοηθάτε να πληρώνω τους λογαριασμούς αυτού του μπλογκ, αλλά δείχνετε έμπρακτα και την εκτίμησή σας απέναντι σε κάτι που βρήκατε χρήσιμο όσο διαβάζατε στην ιστοσελίδα μου. Ούτως ή άλλως, δεν χρειάζεται να πατήσετε τους συνδέσμους αν δεν θέλετε. Η τιμή είναι ίδια είτε χρησιμοποιήσετε το σύνδεσμο, είτε όχι.

Web Resources